Εταιρεία

Η PALIOURAS DOORS δημιουργήθηκε το 1977 από τον Χρήστο Παλιούρα και είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που εξειδικεύονται στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ,στα χρηματοκιβώτια και στις κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας στην Ελληνική αγορά. Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες που παράγουν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας σε Ευρώπη και Ελλάδα (DIERRE,CISA και TESIO), η PALIOURAS DOORS διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας (ISO 9001, ISO 9002) και χρυσή (3ετή) εγγύηση καλής λειτουργίας και ποιότητας.

Οι πελάτες μας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, πλήρως, καθώς διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων και την έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας ακόμα και για τις πιο απαιτητικές καταστάσεις, από άποψη διαστάσεων και κατασκευής. Στην PALIOURAS DOORS έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε άμεση λύση λόγω της πολυετούς πείρας μας, πράγμα που μας δίνει το δικαίωμα να εγγυούμαστε για το αποτέλεσμα και αυτό είναι που μας έχει εδραιώσει τόσα χρόνια στην κορυφή.

Μετά τιμής,
PALIOURAS DOORS

Εταιρική Ταυτότητα

© Copyright 1977 - 2019 Paliouras Doors. 41 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, Πόρτες Ασφαλείας, Εσωτερικές Πόρτες.
Our Website is Designed by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.