ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ SERVICE

Ακόμα και εάν οι διαρρήκτες εισέρθουν στους χώρους μας, κάποια πράγματα (όπως τιμαλφή , κοσμήματα κλπ… ) θα πρέπει να τα έχουμε ασφαλή και κρυμμένα. Άρα η εταιρεία μας εισέρχεται στην αγορά με την πώληση , την εγκατάσταση και το service των χρηματοκιβωτίων. Στην γκάμα μας θα βρείτε πάρα πολλά χρηματοκιβώτια είτε επικαθούμενα είτε εντοιχιζόμενα για την απόλυτη ασφάλεια σας. Η ασφάλεια των τραπεζών… ίδια με το σπίτι σας….


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τέρμα τα κλειδιά στις πόρτες ασφαλείας μας... το μέλλον είναι οι κάρτες!
Τέρμα τα κλειδιά στις πόρτες ασφαλείας μας... το μέλλον είναι οι κάρτες! Πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι, ειδικά το καλοκαίρι, να γεμίσουν οι τσέπες σας και με βάρος τα κλειδιά; Η λύση είναι εδώ!

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟ ΧΩΡΟ

Τα προϊόντα πλέον είναι αρκετά, ο χώρος όμως όχι. Αυτό μας έδωσε την δύναμη να μεταφερθούμε σε άλλο κατάστημα μεγαλύτερο και κατά συνέχεια και την αγορά πολλών μηχανημάτων αντιγραφής κλειδιών.


ΤΜΗΜΑ 24ΩΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε όλα τα δεδομένα της αγοράς. Η Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία η οποία διαθέτει 24ωρη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της. Από την φετινή χρονιά 2000 η αλλαγή των δεδομένων μας ίσως να αλλάξουν και την στρατηγική των άλλων εταιριών πώλησης πορτών, με απώτερο σκοπό την διευκόλυνση των πελατών τους. Εσείς που μας επιλέξατε μας έχετε δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή…


ΤΖΑΜΩΤΗ ΔΙΦΥΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΖΑΜΙΑ (ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ). ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Αρχιτεκτονικά μας ζητήθηκε… Τεχνικά ο υλοποιήσαμε! Η πρώτη Δίφυλλη Τζαμωτή Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας , ,ε στρογγυλά τζάμια – φινιστρίνια, βρίσκεται επιτέλους στον χώρο όπου της ανήκει.

ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) σε συνεργασία με την ναυτιλιακή εταιρεία Navios υλοποιεί την δωρεά των υπαλλήλων της εταιρείας κατασκευάζοντας θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας εισόδου στο κτήριο της στέγης θηλέων «άγιος Αλέξανδρος» στην περιοχή του παλαιού Φαλήρου ,που πλέον θα παρέχει ασφάλεια σε όλα τα ευαισθητοποιημένα άτομα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TESIO

Παρόλο που αναζητούμε συνεχώς κάποια ιταλική εταιρεία παραγωγής πορτών, οι περισσότερες έχουν ήδη αντιπροσώπους στην ελλάδα. Γι’ αυτό το λόγο και εμείς προτιμούμε τα προϊόντα μας έχουν επιθυμούμε να έχουνε ιταλικό χαρακτήρα. Η Tesio είναι η μοναδική εταιρεία που καλύπτει τις ανάγκες μας. Desing και safe είναι οι λόγοι που αρχίσαμε αυτήν την συνεργασία. Νέος δρόμος άνοιξε όχι μόνο στην ασφάλεια των πορτών μας αλλά και στην ομορφιά τους. Οι πόρτες μας είναι ένα κόσμημα!!


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΜΟΛΩΝ CONVEX

Και πάλι αντιλαμβανόμαστε ότι τα πόμολα και οι λαβές είναι ένας τέλειος συνδυασμός με τις πόρτες πράγμα που μας καθοδηγεί στην έρευνα για επιπλέον συνεργασία με εταιρεία δημιουργίας πόμολων.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΜΩΛΩΝ BEST

Τα πόμολα και οι λαβές είναι ένας τέλειος συνδυασμός με τις πόρτες πράγμα που μας καθοδηγεί στην έρευνα για συνεργασία με εταιρεία δημιουργίας πόμολων. Έτσι λοιπόν, ήταν θέμα χρόνου να συνεργαστούμε με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πόμολων, στην ελλάδα, την εταιρεία best, με τεράστια γκάμα επιλογής πόμολων και λαβών στις πόρτες μας.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 35Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Πιστοί στο ραντεβού μας παρουσιάζουμε τα νέα μας προϊόντα στην 35η έκθεση επιπλο & σπιτι στην helexpo στο μαρούσι. Στο νέα μας διαμορφωμένο περίπτερο ενημερωθήκατε για τη σειρά 3d laminate επενδύσεων σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και σε εσωτερικές πόρτες και για το νέο tv. spot της εταιρείας μας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 34η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
H Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) δίνει δυναμικό παρόν στην 34η έκθεση επιπλο & σπιτι στο helexpo στο μαρούσι. Στο περίπτερό μας θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα θωράκισης πορτών ασφαλείας του οίκου Dierre, καθώς επίσης και τις ισχύουσες προσφορές του μήνα της εταιρίας μας. Θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 2Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) στην 2η έκθεση σύγχρονης κατοικίας στο σταδιο ειρηνης & φιλιας (ς.ε.φ) από τις 20 έως τις 28 Σεπτεμβρίου πάνω από 60.000 κόσμος μας επισκέφτηκε , ενημερώθηκε για τα νέα μας πρωτοποριακά προϊόντα και τις νέες ασυναγώνιστες τιμές μας και τελικώς αρκετοί μας επέλεξαν. Την παράσταση έκλεψε το main- event του τελευταίου σαββατοκύριακου με επίδειξη παραβίασης κλειδαριάς θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας από τη τεχνική μας υποστήριξη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 22η ΕΚΘΕΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
H Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) στην 22η έκθεση φθινοπωρινη κατοικια στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο ελληνικό. Νέες αφίξεις πρωτοποριακών για την ελληνική αγορά προϊόντων παρουσιάστηκαν (πόρτα ασφαλείας hybry , πόρτα ασφαλείας wall security, εσωτερικές πόρτες αξονικές ή με κρυφό μεντεσέ ) είναι λίγα από τα προϊόντα που οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την χαρά να δούνε από κοντά. Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SENTRY 4. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΛΑΣΗ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΞΗΣ 4.

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Προσαρμοστική, λειτουργική, στιβαρή, η sentry 4 αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση για όποιον δεν θέλει να εγκαταλείψει την κλειδαριά παραδοσιακού τύπου. Εγγυημένη ασφάλεια από τον κύλινδρο υψίστης ασφαλείας και από το δομημένο σύστημα προστασίας της Dierre, με ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αντί-διάρρηξης κατηγορίας 4.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΝΕΡΟΥ

Η υπεύθυνη συμπεριφορά προς το περιβάλλον αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρείας μας και συνδέεται στενά με την ικανότητα δημιουργίας αξιών. Ο προσανατολισμός της Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) προς την περιβαλλοντική εισφορά επιτυγχάνεται μέσω συνεχούς ευαισθητοποίησης σε όλα τα επίπεδα δραστηριότητας, ξεκινώντας από τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών μέχρι την ανάπτυξη νοοτροπίας η οποία βασίζεται στο σεβασμό για το περιβάλλον και την συλλογικότητα στη συμπεριφορά των πελατών μας καθώς και κατά την όλη διάρκεια της supply chain (αλυσίδας εφοδιασμού).


Ο ANDY GARZIA ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ DIERRE

Μετά την πασίγνωστη ηθοποιό sharon stone στις διαφημιστικές της καμπάνιες πρόσωπο της Dierre είναι πλέον ο andy garcia,. Άλλος ένας πρωταγωνιστής στο διεθνές κινηματογραφικό πανόραμα που μεταδίδει την κομψότητα και την ευελιξία… μερικές από τις αξίες που κατέχει η Dierre στο dna της.


ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ TESIO TARGET TOP

Tesio target top, η μοναδική θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με την απόλυτη ασφάλεια. Ατσάλινο μαγγάνιο εξωτερικά ολόκληρης της πόρτας και πλέον με γάντζους κλειδώματος αντί για τους πύρους. Η ασφάλεια στο σπίτι σας!!


ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ TESIO START 2

Νέο μοντέλο θωράκισης Tesio start 2. Το μοντέλο θωράκισης παρέχεται με διπλή θωράκιση και κλειδαριά νέου τύπου , με γάντζους αντί για πύρους. Νέα ασφάλεια , νέα ηχομόνωση και νέος δρόμος για την δυσκολία των διαρρηκτών…


ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ DIERRE HIBRY

Dierre hibry! Νέο μοντέλο πόρτας με dual fuction system το οποίο συνδυάζει τον ηλεκτρικό με το μηχανικό κλείδωμα της πόρτας , όπως στα αυτοκίνητα!! Εξτρά συνδυάζεται με σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με σύστημα πληκτρολόγιου και με λειτουργία μέσω κινητού τηλεφώνου… η τεχνολογία δεν φρενάρει… ούτε στις πόρτες!!!


ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ

Το νέο πολυκατάστημα της Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) είναι πλέον γεγονός. Επί της λεωφόρου κηφισού 22 στην συμβολή με την λεωφόρο αθηνών (καβάλας) στην γέφυρα του κηφισού, μπροστά από τον εργοστασιακό χώρο της εταιρίας μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα εσωτερικών πορτών και θωρακισμένων πορτών ασφαλείας.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Οι παλιές ξύλινες πόρτες που αντικαθιστούμε με θωρακισμένες πόρτες είχαν σχέδια από ξυλουργούς σε χειροποίητη μορφή. Πλέον χειροποίητα σχέδια παράγονται και από την εταιρεία μας, απόλυτα χειροποίητο αποτέλεσμα.


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Σε εξωτερικές συνθήκες όπως βροχή, υγρασία, χιόνια ή ήλιος, οι επενδύσεις, οι κάσες και τα εξωτερικά περβάζια των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας πρέπει να παρέχονται αναγκαστικά με αλουμίνιο, ώστε να παρέχουν περισσότερη αντοχή στον χρόνο και στην φθορά. Άρα για εξωτερικές πόρτες βγαίνουν σχέδια αλουμινίου (πρεσαριστά ή χειροποίητα) σε διάφορες χρωματικές επιλογές (λευκά , ral , sable ή χρώματα απομίμησης ξύλου).


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Τα ειδικά σχέδια που αποφασίσαμε να παράγουμε είναι κατόπιν εντολής του εκάστοτε αγοραστή. Γι’ αυτό και βγάλαμε νέα σειρά επενδύσεων πορτών ασφαλείας.. Τα ειδικα σχεδια κάνουν την διαφορά της πόρτας σας , από όλες τις υπόλοιπες!!


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ SECURITY ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ INOX

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ SECURITY ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ INOX
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ SECURITY ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ INOX

Για ακόμα μια φορά κάνουμε την διαφορά! Ακολουθούμε το ιταλικό design και σας παρέχουμε πλέον πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις γυαλιών securit και κασώματα σε ινοχ χρώμα, συνδεόμενα με ειδικές λαβές. Η απόλυτη τελειότητα της ομορφιάς! Η συνέχεια… στην πόρτα σας…
© Copyright 1977 - 2020 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Με 42 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας και τις Εσωτερικές Πόρτες. Social Media, SEO, UI/UX and Design by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.