Εσωτερικές Πόρτες.

Εσωτερικές πόρτες για να είστε μέσα στα πράγματα και να αισθάνεστε όμορφα στον χώρο σας. Για το γραφείο ή το σπίτι σας!
LAMINATE

LAMINATE

Μια ευέλικτη σειρά εσωτερικών πορτών, που εμπνέεται από σχηματικά και τεχνολογικά κριτήρια υψηλού επιπέδου. Δημιουργημένη για σειριακή εφαρμογή, η σειρά LAMINATE κλείνει και διακοσμεί εσωτερικά το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο, ενώ ενσωματώνεται στο εσωτερικό κάθε σχεδίου με μια εκτεταμένη και εκλεκτική βεντάλια υλικών, αισθητικών λύσεων και διαμορφώσεων.
ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΥ

Σύγχρονα και πρωτότυπα σχέδια και προφίλ, για τα σχέδια παντογράφου, στις εσωτερικές πόρτες. Μια επιλεκτική κομψότητα αποφασιστικά σύγχρονη, σχεδιασμένη για να ζει σε αρμονία με τις ανάγκες, τις συνήθειες και το στυλ της σύγχρονης οικογένειας.
ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ

ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ

ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΥΛ. Μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία εντελώς νέων χρωμάτων και αποχρώσεων για ένα καλειδοσκόπιο γραμμών και σχεδίων. Το φως μεταφράζεται σε χρώμα και τονίζει την αξία των καπλαμάδων που χρησιμοποιούνται. Η ενεργεία και η δυναμική ταυτότητα αποτελούν το διακριτικό χαρακτηριστικό μιας συλλογής που εμπνέεται από τη διαφορετικότητα και την ποικιλία ως μοναδικότητα
ΓΥΑΛΙΝΕΣ

ΓΥΑΛΙΝΕΣ

Τεχνολογικές πόρτες με γυαλί και με κάσωμα αλουμινίου ή ξύλου, που προορίζονται για δημόσια κτήρια και επαγγελματικούς χώρους (wc), εμπορικές επιχειρήσεις, σχολεία, νοσοκομεία και αεροδρόμια. Διαθέσιμες διαμορφώσεις: μονόφυλλη, δίφυλλη, μονόφυλλη με φεγγίτη, δίφυλλη με φεγγίτη.
MOOD WOOD, ΞΥΛΙΝΟΥ ΚΑΠΛΑΜΑ

MOOD WOOD, ΞΥΛΙΝΟΥ ΚΑΠΛΑΜΑ

Εσωτερικές πόρτες με ξύλινο καπλαμά Mood Wood. Κομψές, απαλές, ουσιαστικές. Νηφάλιες ακόμα και στην αναζήτηση της τυπικότητας. Οι πόρτες με ξύλινο καπλαμά της Dierre μιλούν για σας και για το στυλ σας, εκφράζουν με φυσικότητα τη μαγική συνάντηση της εξέλιξης των ιδεών και της ζεστασιάς του ξύλου.
MOOD WOOD - ΛΑΚΑΡΙΣΤΕΣ

MOOD WOOD, ΛΑΚΑΡΙΣΤΕΣ

Εσωτερικές πόρτες λακαριστές Mood Wood. Πόρτες πρωταγωνιστές του interior design. Μελετημένη αρμονία των χρωματικών και στιλιστικών συνδυασμών για τις λακαριστές πόρτες Dierre: φωτεινές παρουσίες που εκφράζουν τις πιο σύγχρονες τάσεις του design και της διακόσμησης.
MOOD WOOD - ΜΑΣΙΦ

MOOD WOOD, ΜΑΣΙΦ

Η ψυχή του ξύλου, είναι οι πόρτες MASIF για εσωτερικούς χώρους. Αρμονία και δύναμη. Συναίσθημα και έκφραση. Ξεχωρίζεις, υπάρχεις, χωρίς συμβιβασμούς. Γιατί "οι μόδα περνάει, ενώ το στυλ μένει". Και μια ξύλινη πόρτα μασίφ Dierre αποτελεί πάντα μια επιλογή στυλ. Φυσικά.
MOOD WOOD, ΜΕ ΚΑΣΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

MOOD WOOD, ΜΕ ΚΑΣΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Εσωτερικές πόρτες CONTEMPORARY STYLE. Η πιο εξελιγμένη έκφραση, η πιο αγνή σύνθεση design και τεχνολογίας μαζί. Η Dierre δημιουργεί ξανά φόρμες και υλικά, σε μια ραφινάτη και αποκλειστική ερμηνεία του σύγχρονου στυλ.
ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ, ΣΠΑΣΤΕΣ

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ, ΣΠΑΣΤΕΣ

Ένα εκλεκτικό και ευέλικτο σπίτι είναι ο ιδανικός χώρος για το άνοιγμα των συρόμενων πορτών. Καθαρές γραμμές, σωστούς οδηγούς, αλλά και με χαρακτήρα, προσδιορίζουν το δροσερό και διακριτικό στυλ, έτοιμο να ενσωματωθεί στους χώρους, χωρίς να ακυρωθεί.
© Copyright 1977 - 2019 Paliouras Doors. 41 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, Πόρτες Ασφαλείας, Εσωτερικές Πόρτες.
Our Website is Designed by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.