Πόρτες Πυρασφαλείας

Πόρτες Πυρασφαλείας.

Οι πόρτες πυρασφαλείας της εταιρείας μας παρέχονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά REI 60', REI 90' και REI 120' για να είστε ασφαλείς και στον χώρο της εργασίας σας.

Καταστήματα, σχολεία, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, κινηματογράφους και θέατρα: οι πόρτες πυρασφαλείας συμβάλλουν αποφασιστικά στην πυρασφάλεια στους δημόσιους χώρους.

Τα πυρίμαχα πώματα Dierre είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα για αντοχή στη φωτιά σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1634 , που εκδίδεται μετά από ειδικές δοκιμές που εγγυώνται την τήρηση των αυστηρών προτύπων. Η Dierre βρίσκεται στο BIM Object με τις νέες πυρκαγιές New Idra EI2 60 και EI2 120.
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SPLIT 1B - ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αναστρεφόμενη πόρτα φωτιάς από χάλυβα, με μία ή δύο πόρτες, που δημιουργήθηκε για τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις του κόσμου διανομής, υπογραμμίζοντας την αρχή της ενοποίησης και τυποποίησης προϊόντων.
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

IDRA 1B - ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πόρτα φωτιάς από χάλυβα, με μία ή δύο πόρτες, που εγγυάται μέγιστη ασφάλεια των δωματίων και ευχάριστη παρουσία λόγω της ιδιαίτερης ομοιομορφίας της πόρτας με το πλαίσιο.
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ROLLING 1B - ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Είναι η ιδανική λύση για την υποδιαίρεση των μεσαίων και μεγάλων πύλων. Η απουσία επιβαρύνσεων σε περιστροφή περιορίζει στο μέγιστο τα απόβλητα χρήσιμης επιφάνειας, επομένως είναι ιδανική για βιομηχανικά και εμπορικά υπόστεγα, γκαράζ και οπουδήποτε υπάρχει η ανάγκη, σε μειωμένους χώρους, για οριζόντιες συρόμενες πόρτες με 1 και 2 πόρτες, μηχανοκίνητες έκδοση με ή χωρίς θύρα επιβατών.
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

VISUAL 1B - ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το Visual είναι μια ασφαλής λύση που συνδυάζει τις ανάγκες της υποδιαίρεσης με αυτές της ορατότητας. Ικανοποιώντας τις ανάγκες των νοσοκομείων, των εστιατορίων, των δημόσιων και ιδιωτικών γραφείων και όπου υπάρχει ανάγκη διαφάνειας. Κατάλληλο για την διαμερισματοποίηση πόρτας μέσου και μεγάλου μεγέθους, τυπική για πόρτες 1 και 2 φύλλων με κάλυμμα φωτός και τραβέρσα, σε έκδοση αντι-πανικού ή με λαβή / λαβή.
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

IDRA SECURITY - ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πόρτα φωτιάς από χάλυβα, η οποία εγγυάται μέγιστη ασφάλεια των δωματίων και ευχάριστη παρουσία, λόγω της ιδιαίτερης ομοιομορφίας της πόρτας με το πλαίσιο.
ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SIGLA 1B - ΞΥΛΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πόρτα από ανοξείδωτο χάλυβα που καλύπτεται από ξύλο, με μία ή δύο πόρτες, μια λύση που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των σπιτιών, των δημόσιων κτιρίων, των κινηματογράφων, των εστιατορίων και όπου υπάρχει ανάγκη συνδυασμού πυρόσβεσης με την κομψότητα του ξύλου.
© Copyright 1977 - 2019 Paliouras Doors. 41 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, Πόρτες Ασφαλείας, Εσωτερικές Πόρτες.
Our Website is Designed by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.