ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΙΣΙΑ

Θερμική μόνωση και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας: Ένας αγώνας νίκης σε όλες τις εποχές. Η λύση της Dierre είναι οι πόρτες ασφαλείας να είναι πέραν της πιστοποιημένης αντιδιάρρηξης και της ηχομόνωσης, και θερμοδιακοπτόμενες. Ασφάλεια και Θερμομόνωση = 2 σε 1!

Πλέον τον χειμώνα δεν περνάει το κρύο από την πόρτα ασφαλείας μας, ούτε περνάει η ζέστη από τα καλοριφέρ τα τζάκια ή τα air-contitions έξω από το σπίτι μας ‘όπως και το καλοκαίρι δεν περνάει η ζέστη από έξω προς τα μέσα.

ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE HIBRY

Dierre HIBRY (νέα ηλεκτρομηχανική πόρτα ασφαλείας). Στη δημοσκόπηση μας την προηγούμενη Τρίτη, το 80 % από εσάς, είπε ότι προτιμάτε μια ηλεκτρονική κλειδαριά στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά "κλειδιά", οπότε σας παρουσιάζουμε την ΝΕΑ ηλεκτρομηχανική μας πόρτα ασφαλειας.

Χάρη στο σύστημα "διπλής λειτουργίας", το οποίο συνδυάζει την αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία σε μια μόνο κλειδαριά, η Dierre Hibry προσφέρει μεγαλύτερη πρακτικότητα από τις παραδοσιακές πόρτες, αλλά διατηρεί τον έλεγχο ανοίγματος που εγγυάται η μηχανική κλειδαριά. Ελάτε να το ανακαλύψετε στην έκθεση μας!

Τρόποι ανοίγματος στις στάνταρ εκδόσεις είναι τα κλειδιά (μηχανικά ή με ηλεκτρικά ) , κάρτα και μπρελόκ. Εξτρά δίνεται το σύστημα με πληκτρολόγια ή με δακτυλικά αποτυπώματα ή ακόμα και με tablet ή κινητό τηλέφωνο.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τέρμα τα κλειδιά στις πόρτες ασφαλείας μας... το μέλλον είναι οι κάρτες! Πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι, ειδικά το καλοκαίρι, να γεμίσουν οι τσέπες σας και με βάρος τα κλειδιά; Η λύση είναι εδώ!

Dierre Card - κάρτα κλειδί, ηλεκτρονικό κλειδί με ενσωματωμένο μικροτσίπ. Έχει το μέγεθος και το βάρος μιας κανονικής πιστωτικής κάρτας. Τα προβλήματα λήγουν και η ασφάλεια παραμένει!

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ DIERRE SPARTA 17

Οι Dierre Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας μας δεν αποτελούν μόνο πιστοποίηση στην κλάση Αντιδιάρρηξής τους αλλά και στην Ηχομόνωση.

Το ποιο απλό μοντέλο από τις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας μας, η Dierre Sparta 17 έχει πιστοποιημένη ηχομόνωσης στα 35DB , τα Dierre Sentry 1, Hibry , Elettra έχουν πιστοποιημένη ηχομόνωση στα 39DB ενώ η Sentry 4 έχει πιστοποιημένη ηχομόνωση 42DB. Οπότε με τις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας μας δεν αποφεύγεται ΜΟΝΟ τους διαρρήκτες αλλά αποφεύγεται και τους θορύβους.

ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΑΠ - PLAY ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συνεχίζεται το έργο με το όμιλο ΟΠΑΠ – plays! Νέα Πόρτα Ασφαλείας στο κατάστημα ΟΠΑΠ – play, στο Μαρκόπουλο Αττικής!

Με αλεξίσφαιρα τζάμια, με ηλεκτρομηχανική κλειδαριά που κλειδώνει την πόρτα αυτόματα και κρυφή σούστα επαναφοράς, για αυτόματο κλείσιμο της πόρτας και βεβαίως με νέα λύση… ΜΕ ΜΠΑΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ! Τα έργα μας συνεχίζονται…

ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η τελειότητα στις ξυλουργικές δημιουργίες της εταιρείας μας , δεν έχουν τέλος και πάλι!

Για την Λαμία, μας ζητήθηκε η κατασκευή ιδιαίτερης ξυλείας , με ιδιαίτερες βαφές και τα αποτελέσματα, εμφανώς είναι και πάλι σοκαρίστηκα! Χειροποίητες επενδύσεις στη πόρτα ασφαλείας χρώματος λάκας λευκής με βαφή χρυσού στα καδρέτα των ταμπλάδων & χειροποίητες εσωτερικές πόρτες λάκας λευκής. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΑΠ – PLAY ΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Συνεχίζεται το έργο με το όμιλο ΟΠΑΠ – plays! Νέα Πόρτα Ασφαλείας στο κατάστημα ΟΠΑΠ – play, στα Πατήσια Αττικής!

Με αλεξίσφαιρα τζάμια, με ηλεκτρομηχανική κλειδαριά που κλειδώνει την πόρτα αυτόματα και κρυφή σούστα επαναφοράς, για αυτόματο κλείσιμο της πόρτας, έπεται και συνέχεια!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΑΠ – PLAY ΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Έπειτα από 3 απόπειρες διάρρηξης και 2 ληστείες στο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αποφάσισε να ασφαλίσει με πόρτα ασφαλείας την κεντρική του είσοδο.

Οπότε μας ώθησε να δημιουργήσουμε την πρώτη θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με αλεξίσφαιρα τζάμια και με κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα. Αυτό είναι το πρώτο κατάστημα ΟΠΑΠ – play, με Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας Dierre, έπεται και συνέχεια!

ΝΕΑ ΚΡΥΦΗ ΠΟΡΤΑ DIERRE SLEEK

Το μοντέλο sleek είναι ανθεκτικό στη θραύση, με τους macron 5.0 φουτουριστικούς κρυμμένους μεντεσέδες και με αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Dierre, πλαίσιο διπλού σταματήματος και 180 ° άνοιγμα.

Τα μοντέλα θωράκισης sentry 1, sentry 4, sentry doble και hibry έρχονται ίσια με τον τοίχο σας…

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η τελειότητα στις ξυλουργικές δημιουργίες της εταιρείας μας, δεν έχουν τέλος! Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιδιαίτερης ξυλείας , με ιδιαίτερες βαφές και τα αποτελέσματα, εμφανώς είναι σοκαριστικά!

Δημιουργήσαμε μία μοναδική Χειροποίητη Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΜΟΛΩΝ CONVEX

Και πάλι αντιλαμβανόμαστε ότι τα πόμολα και οι λαβές είναι ένας τέλειος συνδυασμός με τις πόρτες πράγμα που μας καθοδηγεί στην έρευνα για επιπλέον συνεργασία με εταιρεία δημιουργίας πόμολων.

Έτσι λοιπόν, ήταν θέμα χρόνου να συνεργαστούμε με μια ακόμα από τις μεγαλύτερες εταιρείες πόμολων, στην Ελλάδα, την εταιρεία convex, με τεράστια γκάμα επιλογής πόμολων και λαβών στις πόρτες μας.

ΤΖΑΜΩΤΗ ΔΙΦΥΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΖΑΜΙΑ (ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ). ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Αρχιτεκτονικά μας ζητήθηκε… Τεχνικά ο υλοποιήσαμε! Η πρώτη Δίφυλλη Τζαμωτή Θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας , ,ε στρογγυλά τζάμια – φινιστρίνια, βρίσκεται επιτέλους στον χώρο όπου της ανήκει.

Δημιουργήσαμε για την Ναυτιλιακή Εταιρεία FAFALIOS SHIPPING S.A στην ακτή Πειραιώς πόρτα ασφαλείας με ηλεκτρομηχανική κλειδαριά, με τζάμια triplex-antivandal στρογγυλά και με ειδικές βαφές στην ξυλεία της. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.
© Copyright 1977 - 2020 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Με 42 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας και τις Εσωτερικές Πόρτες. Social Media, SEO, UI/UX and Design by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.