ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 22η ΕΚΘΕΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
H Paliouras Doors (Πόρτες Ασφαλείας) στην 22η έκθεση φθινοπωρινη κατοικια στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στο ελληνικό. Νέες αφίξεις πρωτοποριακών για την ελληνική αγορά προϊόντων παρουσιάστηκαν (πόρτα ασφαλείας hybry , πόρτα ασφαλείας wall security, εσωτερικές πόρτες αξονικές ή με κρυφό μεντεσέ ) είναι λίγα από τα προϊόντα που οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την χαρά να δούνε από κοντά. Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.