ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΥΠΟΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ...

Σε μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας Dierre κάθε λεπτομέρεια και κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και έχει κατασκευαστεί με τρόπο ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη ενός μοναδικού αποτελέσματος. Γιατί μόνο από το άθροισμα επιδόσεων και μοναδικού εξοπλισμού απόλυτης τελειότητας μπορεί να κατασκευαστεί ένα προϊόν ανεκτίμητης αξίας: η άνεση και η ασφάλειά σας. Συμπεριλάβαμε σε αυτήν την πολυτελή συλλογή τις καλύτερες θωρακισμένες πόρτες μας. Κλειδαριά ηλεκτρονική ή παραδοσιακή, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μονόφυλλη ή δίφυλλη, με παραθυρώσεις ή τυφλή: κάθε πόρτα ασφαλείας Dierre έχει κατασκευαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

ΤΥΠΟΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ

Κάθε θωρακισμένη πόρτα Dierre αποτελεί πρώτα απ'όλα προστασία έναντι οποιασδήποτε εισβολής. Προκύπτει από ένα προηγμένο σύστημα τεχνολογιών και μηχανισμών ασφαλείας, που μόνο η Dierre μπορεί να σας προσφέρει. Το σώμα της μπορεί να ντυθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, έτσι ώστε να δένει απόλυτα με το περιβάλλον και να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής σας.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ

Κάθε ανάγκη και στυλ διαβίωσης βρίσκει την ιδανική λύση μεταξύ των χιλιάδων προτάσεων όσον αφορά χρώματα, ξύλα και διακοσμήσεις της σειράς Dierre.Λείες επενδύσεις, παντογράφου, με εφαρμοσμένες κορνίζες, λακαριστές, από υψηλής ποιότητας μασίφ ξύλο όπως και αλουμινίου επίσης.Ο γνώμονάς πάντα είναι η φιλική μας σχέση προς το περιβάλλον.

ΕΙΣΟΔΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το σπίτι, συνώνυμο της ιδιωτικής ζωής και προστασίας, είναι ένας χώρος όπου μπορούμε να αισθανόμαστε ελεύθεροι ανά πάσα στιγμή. Για το λόγο αυτό η επιθυμία για ασφάλεια καθίσταται απαραίτητη όταν χαλαρώνουμε στο σπίτι. Για να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε αμφιβολία ή ανησυχία, η Dierre δημιούργησε τις θωρακισμένες πόρτες και για την είσοδο της πολυκατοικίας σας. Οι πόρτες αυτές γεννήθηκαν από την ίδια ιδέα: συνδυασμός τεχνολογίας, ποιοτικής θωράκισης, πρωτοποριακού σχεδιασμού σε μοντέρνες γραμμές, απλές και προσαρμόσιμες σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙ

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με τζάμι αποτελούν την επιπλέον καλύτερη εμφάνιση σε μία πόρτα, συνδυάζοντας την με τα αλουμινένια ή ξύλινα κουφώματα περιμετρικά του σπιτιού μας, χαρίζοντας περισσότερο φωτισμό εντός του χώρου και ταυτόχρονα προσφέροντας και την απαραίτητη ασφάλεια – προστασία από τους πιθανούς διαρρήκτες. Μια επιτυχημένη λύση, που προορίζεται για διαφορετικούς χώρους. Από την ιδιωτική κατοικία χτισμένη μέσα σε ένα όμορφο τοπίο, έως την επαγγελματική στέγη ανοιχτή στο κοινό.

ΔΙΦΥΛΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η ανάγκη σας για προστασία καλύπτεται τριπλά από την Dierre. Θωρακισμένες Πόρτες ασφαλείας με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά όλες εξίσου συμπαγείς και έτοιμες να σας προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση ασφάλειας. Η SENTRY είναι μια δίφυλλη πόρτα με μηχανική ασφάλεια. Η ELETTRA και η HIBRY έχει την ίδια δομή, και επιπλέον χαρακτηρίζεται από την ιδιαιτερότητα ότι το κλείδωμα ελέγχεται ηλεκτρονικά. Τέλος η WALL SECURITY, μια πόρτα ανώτερου επιπέδου design, καθώς έχει κρυφούς μεντεσέδες και παρέχεται και στα 3 μοντέλα θωράκισης.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΑΣΗ 4 ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΞΗΣ.

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ SILENCE

Για την διάρρηξη στο σπίτι μας, ένας αποτρεπτικός συναγερμός δεν είναι πλέον αρκετός. Οι κλέφτες δεν περιορίζουν μόνο τις ενέργειές τους στον χρόνο και στον θόρυβο, για να εισέλθουν στο σπίτι ή στην επιχείρηση μας.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης είναι να βρεθούμε εκεί όταν εισβάλουνε στο σπίτι μας. Προστατεύστε τον εαυτό σας, σε ένα δωμάτιο, με μια ειδικά σχεδιασμένη πόρτα για αυτό το σκοπό. Η θωρακισμένη πόρτα για το "δωμάτιο πανικού" (PANIC ROOM).
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2022 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.