#4 ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Πλαίσιο και λεπτομέρειες ασφαλείας. Οι πόρτες Dierre είναι κατασκευασμένες με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες: το πλαίσιο, οι μεντεσέδες, οι λαβές και τα μπουλόνια έχουν σχεδιαστεί για να εγγυώνται την καλύτερη απόδοση. Το πλαίσιο είναι δομημένο έτσι ώστε να αποτελεί ένα μοναδικό μπλοκ με το φύλλο της πόρτας. Επιπλέον, το πλαίσιο και το υποπλαίσιο που έχουν σχεδιαστεί με βαφή ρητινών κάνουν τις πόρτες πιο ανθεκτικές στους καιρικούς παράγοντες.

#4 - Έχετε όλα τα στοιχεία για να αισθάνεστε ασφαλείς
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.