ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΗ Η ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΗ Η ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ
Επίδοξοι διαρρήκτες προσπάθησαν να διαρρήξουν μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας Dierre της εταιρείας μας. Το ατσάλινο defender και η πλάκα ατσαλομαγγανίου μπροστά από την κλειδαριά ,του οίκου μας τους σταμάτησε παρά τις επίμονες προσπάθειές τους με εργαλεία διάρρηξης. Ο πελάτης μας πέραν του ότι δεν διαρρήχτηκε μίλησε προσωπικά με τον κ. Παλιούρα Γιώργο για να τον ευχαριστήσει και για την άμεση ανταπόκριση της 24ωρης τεχνικής μας υποστήριξης η οποία βρέθηκε δίπλα του επουλώνοντας τις ζημιές της πόρτας, αλλάζοντας ΜΟΝΟ το φύλλο της πόρτας. Απολογισμός: μια Νέα πόρτα ( στην μισή τιμή! ) και το σπίτι άθικτο!
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.