Η PALIOURAS DOORS - DIERRE GREECE OFFICIAL ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Η Paliouras Doors - Dierre Greece Official , στέκεται δίπλα σας, εδώ και 40 χρόνια. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει όλα αυτά τα χρόνια , η οικογένεια του κ. Παλιούρα , αποδίδουν τελικά τα καλύτερα αποτελέσματα και συνεχίζουνε δυναμικά. Τα τμήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης και πάνω από όλα η 24ωρη τεχνική μας υποστήριξη , ως αντιπρόσωποι της Ιταλικής εταιρείας Dierre Italy s.p.a, στην Ελλάδα , καταφέρνουν να είναι δίπλα σας κάθε στιγμή. Κάτι το οποίο μας ευχαριστεί , μας δυναμώνει περισσότερο και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για την συνέχεια δίπλα σας...

Ευχαριστούμε πολύ,
Παλιούρας Χρήστος.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.