ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TESIO.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Παρόλο που αναζητούμε συνεχώς κάποια ιταλική εταιρεία παραγωγής πορτών, οι περισσότερες έχουν ήδη αντιπροσώπους στην ελλάδα. Γι’ αυτό το λόγο και εμείς προτιμούμε τα προϊόντα μας έχουν επιθυμούμε να έχουνε ιταλικό χαρακτήρα. Η Tesio είναι η μοναδική εταιρεία που καλύπτει τις ανάγκες μας. Design και Safe είναι οι λόγοι που αρχίσαμε αυτήν την συνεργασία. Νέος δρόμος άνοιξε όχι μόνο στην ασφάλεια των πορτών μας αλλά και στην ομορφιά τους. Οι πόρτες μας είναι ένα κόσμημα!
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.