ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - DIERRE HIBRY

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Dierre HIBRY (νέα ηλεκτρομηχανική πόρτα ασφαλείας). Στη δημοσκόπηση μας την προηγούμενη Τρίτη, το 80 % από εσάς, είπε ότι προτιμάτε μια ηλεκτρονική κλειδαριά στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά "κλειδιά", οπότε σας παρουσιάζουμε την ΝΕΑ ηλεκτρομηχανική μας πόρτα ασφαλειας. Χάρη στο σύστημα "διπλής λειτουργίας", το οποίο συνδυάζει την αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία σε μια μόνο κλειδαριά, η Dierre Hibry προσφέρει μεγαλύτερη πρακτικότητα από τις παραδοσιακές πόρτες, αλλά διατηρεί τον έλεγχο ανοίγματος που εγγυάται η μηχανική κλειδαριά. Ελάτε να το ανακαλύψετε στην έκθεση μας! Τρόποι ανοίγματος στις στάνταρ εκδόσεις είναι τα κλειδιά (μηχανικά ή με ηλεκτρικά ) , κάρτα και μπρελόκ. Εξτρά δίνεται το σύστημα με πληκτρολόγια ή με δακτυλικά αποτυπώματα ή ακόμα και με tablet ή κινητό τηλέφωνο.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2020 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: info[@]paliourasdoors.gr
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.