ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ!

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, παρέχονται με κάποιες θωρακίσεις στους σκελετούς τους ( στα λεγόμενα πορτόφυλλα ή σασί ). Η θωράκιση μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας, αποτελείται από τρεις διαφορετικούς τύπους. ΜΟΝΗ - ΔΙΠΛΗ - ΤΡΙΠΛΗ.

  • thorakismenes_portes_asfaleias_0001
  • thorakismenes_portes_asfaleias_0002
  • thorakismenes_portes_asfaleias_0003


Τα μοντέλα θωράκισης, τα οποία παρέχονται με τριπλή θωράκιση, είναι τα πιστοποιημένα μοντέλα με κλάση αντί-διάρρηξης 4 ( SECURITY CLASS 4 ), από επώνυμα ινστιτούτα , όπως π.χ ( ISTITUTO GIORDANO ). Μια τριπλή θωράκιση σε μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ΠΡΕΠΕΙ να έχει από την εξωτερική επιφάνεια της πόρτας, πίσω από την επένδυσή της, πλάκα ατσαλομαγγανίου. Τα χιλιοστά της πλάκας αυτής, ανεβάζουν την κλάση αντί-διάρρηξης με συνέπεια την χρόνο καθυστέρηση στην διάρρηξη . Τα μοντέλα θωράκισης με τριπλή θωράκιση, δηλαδή με πλάκα ατσαλομαγγανίου 2,5 χιλιοστά , που παρέχουμε με πιστοποιημένη κλάση αντί-διάρρηξης 4 είναι : η SENTRY 1 , η SENTRY 4 , η HIBRY και η ELETTRA.

Τα μοντέλα θωράκισης αυτά , σε συνδυασμό με την κεντρική κλειδαριά, ο οποίο παρέχεται με σύστημα BLOKING - LOCK TRAP SYSTEM (όπου σε περίπτωση παραβίασης θα μπλοκάρει..) και με τον κύλινδρο Dierre NEW POWER ο οποίος είναι μη – αντιγράψημος και πιστοποιημένος με κλάση αντί-διάρρηξης 6 , τότε οι πιθανότητες διάρρηξης, στον χώρο μας, ελαχιστοποιούνται...

Σε περίπτωση όμως όπου θέλουμε να μηδενίσουμε τις πιθανότητες, τότε η ποιο δυνατή και top λύση είναι η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας Dierre D- five stars, η οποία παρέχεται με τριπλή θωράκιση (έχοντας πλάκα ατσαλομαγγανίου 5-6 χιλιοστά) , διπλή κλειδαριά ( με διπλό σύστημα BLOKING - LOCK TRAP SYSTEM ). Τα μοντέλα θωράκισης με τριπλή θωράκιση που παρέχουμε με πιστοποιημένη κλάση αντί-διάρρηξης 5 ( SECURITY CLASS 5 ), είναι : η D- five stars και η ELETTRA. Το μόνο δύσκολο είναι αυτά τα μοντέλα αυτής της θωράκισης παρέχονται σε υψηλές για την εποχή τιμές, ξεκινώντας από τα 4.999 ευρώ.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ!
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2021 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Starten Development. Secured by Comodo Positive SSL.