ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΡΤΩΝ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε ανάγκη και στυλ διαβίωσης βρίσκει την ιδανική λύση μεταξύ των χιλιάδων προτάσεων όσον αφορά χρώματα, ξύλα και διακοσμήσεις της σειράς Dierre.Λείες επενδύσεις, παντογράφου, με εφαρμοσμένες κορνίζες, λακαριστές, από υψηλής ποιότητας μασίφ ξύλο όπως και αλουμινίου επίσης.Ο γνώμονάς πάντα είναι η φιλική μας σχέση προς το περιβάλλον.

Laminate

Η LAMINATE ξυλεία, στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας αποτελείτε από πλαστικοποιημένο υλικό, κολλημένο πάνω σε MDF, δίνοντας το φινίρισμα του ξύλου, δίχως να είναι πραγματικό ξύλο, βαμμένο. Εφαρμόζεται σε 16 stadar βασικές χρωματικές επιλογές και μερικές ακόμα σε 3D (το οποίο έχει τρισδιάστατη όψη όπως τα πραγματικά ξύλα).

Παντογράφου

Τα σχέδια ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΥ, τελειοποιούν την ομορφιά μιας πόρτας ασφαλείας. Ο παντογράφος είναι ένα μηχάνημα που σχεδιάζει την ξύλινη επένδυση της πόρτας , προτού φτάσει στο βαφείο. Τα σχέδια που παρέχονται, μπορούν να είναι, είτε traditional (παραδοσιακά), είτε minimal (γραμμικά σχέδια), τα οποία καταλήγουν στο βαφείο σε 500+ χρωματικές επιλογές.

Inox Trend

Τα σχέδια INOX TREND, τελειοποιούν με την σειρά τους ,την ομορφιά μιας πόρτας ασφαλείας. Είναι μια άμεση λύση, στο να παρέχουν, στις επενδύσεις LAMINATE κάποιο σχέδιο. Και αυτές οι επενδύσεις, θα περάσουν από τον παντογράφο, ώστε να σχεδιαστεί το σχέδιο που χρειαζόμαστε και στην συνέχεια θα καλυφθεί το κόψιμο με γραμμές ΙΝΟΧ. ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ LAMINATE ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ.

Πόρτες Με Γυαλί

Οι ΠΟΡΤΕΣ με ΓΥΑΛΙ, ανήκουν στον συνδυασμό της τεχνολογίας και της ομορφιάς. Οι επενδύσεις των πορτών, πλέον αντικαθιστούνται από τζάμια triplex σε 250+ χρωματικές επιλογές. Τα τελειώματά τους, δηλαδή οι κάσες και τα περβάζια παρέχονται σε ΙΝΟΧ, που σε συνδυασμό με την φάσα πάνω στην πόρτα ταιριάζουν τόσο, όσο να προκαλούν το απευθείας κεντράρισμα των ματιών μας πάνω τους.

Ειδικά Σχέδια

Τα ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ακολουθούν το σχεδιαστικό μοτίβο της ιδιαιτερότητας που θέλουμε να εμφανίζεται στην πόρτα μας. Παρέχονται συνήθως με ειδικά πόμολα, με ειδικούς καπλαμάδες ξύλου, με πολλές δίχρωμες επιλογές και πολλά εξτρά αντικείμενα πάνω στις επενδύσεις, πράγμα που δημιουργεί πάλι την διαφορετικότητα της πόρτας μας από τις υπόλοιπες.

Χειροποίητες

Οι ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ επενδύσεις μας θυμίζουν την παραδοσιακή και την μοναδική αντοχή στις παλιές αξίες. Τα σχέδια είναι δημιουργημένα από χέρια, με προσοχή στις λεπτομέρειες και στην παράδοση. Σε αυτά τα σχέδια επιλέγουμε καπλαμάδες ξύλου όπως ανιγκρέ φυσικό ή δρύινο φυσικό με ειδικές ντεκαπέ βαφές σε πάνω από 1000 χρώματα επιλογής.

Επενδύσεις Αλουμινίου

Οι επενδύσεις ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ είναι πλέον η μοναδική λύση που δίνεται στις πόρτες ασφαλείας οι οποίες είναι εκτεθειμένες σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες (όπως ήλιο, βροχή , χιόνι, υγρασία και πιθανώς αλάτια από θαλασσινά νερά). Τα αλουμίνια εξωτερικά παρέχονται με διάφορα σχέδια.
Α) πρεσαριστά,
Β) παντογραφικά,
Γ) με στοιχεία ΙΝΟΧ και
Δ) παραδοσιακά χειροποίητα.
Οι βαφές διατίθενται, σε πάνω από 1000 χρώματα επιλογής.

Stone

Οι επενδύσεις STONE ακολουθούν την αρχιτεκτονική δημιουργία των τοίχων πάνω στις πόρτες.

Στις επενδύσεις των πορτών τοποθετούνται κομμάτια πέτρας, σε αρκετές επιλογές. Το Ιταλικό design έφτασε στα σπίτια μας.

Συνδυάζεται και σε μοντέλα με κρυφούς μεντεσέδες, οπότε η πόρτα μπορεί να είναι η συνέχεια του τοίχου με πέτρα.
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Καταστήματα - Που βρισκόμαστε:
  Λ. Κηφισού 22, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.
+30 2105151778

  Πατούσα 3, Τ.Κ. 10677, Αθήνα.
+30 2103819000
Γραφτείτε στο Newsletter μας...
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με 43 Χρόνια Εμπειρία στις Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας, τις Πόρτες Ασφαλείας, τις Εσωτερικές Πόρτες και τις Κλειδαριές Ασφαλείας.
© Copyright 1977 - 2020 Paliouras Doors Official Website. All Rights Reserved. Email: info[@]paliourasdoors.gr
Social Media, SEO, UI/UX and Design by Anastasios Plus. Secured by Comodo Positive SSL.